"FID-Manager vervangt deels het secretaressewerk"

“Vroeger moesten we voornamelijk lijstjes opmaken van alle soorten taken en activiteiten, verantwoordelijkheden en deadlines die te respecteren waren. FID neemt de taak van de lijstjes over en vervangt een deel van het secretaressewerk. Het programma volgt de taken op en controleert of ze afgerond zijn. Ook in het kader van de witwaswetgeving en de GDPR is FID een enorme hulp.”

Fisc@West is ontstaan door de overname van een ander kantoor. Ze waren eerst in De Panne gevestigd en in juli 2016 verhuisd naar Veurne. David is de zaakvoerder, wat betekent dat alle dossiers via hem gaan in kader van controle, vragen, adviesverlening etc. In het kantoor werkt hij samen met één medewerkster en behandelen ze dossiers gaande van KMO’s tot bakkers en managementvennootschappen. Hun doel is zo dicht mogelijk bij de klant te staan, verder te gaan dan het gewone boekhoudbeheer. Ze denken mee over opportuniteiten en proberen een goed inzicht te krijgen in de werking van de onderneming van de klant.

Centralisatie van alle documenten

“Het programma zorgt voor de digitalisering en centralisatie van al onze documenten. Op deze manier zijn ze altijd en overal toegankelijk. Alle documenten kunnen verzameld worden op één punt.”

“Als er ergens een probleem is, dan is het support team van FID altijd makkelijk bereikbaar. Ze geven veel feedback om een oplossing te zoeken. Er wordt continu aan de software gewerkt. Hierbij proberen ze aan de wensen van de boekhouders tegemoet te komen door te luisteren naar hun ervaring.”

ID brengt je dichter bij de klant

“De software geeft je de mogelijkheid om van in het begin een digitaal ID te vormen van de klant. Zo kan je zelfs weten wie jarig is. Door alle info op één plek te verzamelen creëer je een meer persoonlijke verbinding met de klant.”

David Debruyne
David Debruyne Zaakvoerder Fisc@West